چگونگی افزایش سرعت سایت وردپرس

دانستن چگونگی افزایش سرعت سایت وردپرس یک نوع علم بهینه سازی است که بسیار مهم است زیرا باعث بهبود تجربه کاربری میشود. یکی از اصول مهم در بالا بردن رتبه سایت در گوگل افزایش سرعت لود سایت وردپرس است زیرا باعث شده که خزنده ها بهتر بتوانند وب سایت شما را کرول و ایندکس کنند.

بعد از طراحی سایت مهمترین نکته این است که سرعت سایت بهبود پیدا کند. سایتی که سرعت خوبی داشته باشد هم باعث میشود که رابط کاربری و تجربه کاربری سایت بالا رود. و هم از نظر سئو نیز بسیار مهم است. سایتی که سرعت بالا داشته باشد باعث شده که کاربران رضایت داشته و سایت شما را به عنوان وب سایت محبوب خود درنظر بگیرند. از طرفی نیز کرول های گوگل نیز راحت تر میتوانند صفحات سایت هایی که سرعت خوبی داشته باشند را ایندکس کنند.

1- تست های عملکرد را اجرا کنید

در مرحله اول باید ببینید که سایت شما از نظر عملکرد در چه وضعیتی قرار دارد. هیچ معیار جامعی برای آن وجود ندارد زیرا سرعت لود سایت بر اساس منظقه جغرافیایی هاست متفاوت است. همچنین سرعت اتصال اینترنت و دیگر موارد نیز تاثیر دارد.

سرعت صفحات نیز در سایت شما به مقدار و نوع محتوا بستگی دارد. برای گرفتن سرعت تست سعی کنید که صفحات پربازدید را بسنجید. ابزارهای سرعت تست وب سایت زیادی هستند که در مقاله به آن ها پرداخته شده است. شما میتوانید حال به وب سایت Website Grader  رفته و آدرس صفحه هوم خود را براب تست قرار دهید. شما با یک سری اعداد و ارقام رو به رو میشوید که بر اساس آن میتوانید وضعیت سرعت سایت را آنالیز کنید.

2- انتخاب یک هاست معتبر

شاید جایی نوشته باشد اما بنده به شما میگویم که هاست های اشتراکی بسیار سخت سئو میشوند هاست تاثیر زیادی بر روی سئو و سرعت سایت شما دارد. پهنای باند و منابع متناسب با وب سایت خود انتخاب کنید. سرور وهاست به گونه ای هستند که هرچقدر پول بپردازید هاست بهتری دریافت میکنید. هاست های اشتراکی که صد ها سایت را در یک سرور جای میدهند وضعیت بسیار بدی پیدا میکنند. کافی است که چند تا از سایت های این سرور مخرب بوده یا اینکه ترافیک بالایی داشته باشند در این صورت منابع سرور را به خود اختصاص میدهند.

وب سایت هایی که تازه تاسیس شده اند سعی کنند که اگر هزینه سرور اختصاصی را نمیتوانند پرداخت کند از سرور VPS استفاده کنند که در وضعیت بهتری از هاست اشتراکی قرار دارد.

چگونگی افزایش سرعت سایت وردپرس
چگونگی افزایش سرعت سایت وردپرس

3- بروزرسانی همه چیز

اگر مدیر وردپرس هستید به روزرسانی ها بخشی از زندگی شما هستند که باید از تم ها و افزونه های مناسب و بروز شده استفاه کنید. نسخه های آپدیت شده باگ کمتر و امنیت بالاتری دارند.

4- از آخرین نسخه php استفاده کنید

PHP زبان برنامه نویسی پایه تمام وب سایت های وردپرس است. سعی کنید که از آخرین نسخه های پایدار مانند PHp 7 به بالا برای سرور استفاده کنید. هرچقدر نسخه php  شما بروز تر باشد عملکرد وب سایت شما نیز بهتر خواهد شد. اگر مطمئن نیستید که نسخه php  شما چیست میتوانید از سروز میزبانی خود سوال کنید.

5- حذف پلاگین های غیر ضروری

کیفیت بهتر از کمیت است درست است که افزونه های مختلفی وجود دارند اما اجرای همزمان پلاگین های متعدد میتواند بر روی زمان بارگذاری سایت شما تاثیر بدی داشته باشد. زیرا هر پلاگین درخواست های متعددی را به سمت سرور ارسال میکند که میتواند غیر ضروری باشد.

برای اینکه متوجه منظور بنده شوید بهتر است که یکی درمیان افزونه های خود را فعال و غیر فعال کرده و سپس سرعت سایت خود را در هر سری اندازه بگیرید. زمانی که متوجه شدید کدام پلاگین سرعت سایت شما را کاهش میدهد بهتر است که آن را جایگزین با افزونه دیگر کرده یا اینکه آن را حذف کنید.

6- استفاده از تم سبک

قالب سایت وردپرسی تاثیر زیادی بر روی سرعت سایت شما دارد. قالب وردپرس شنگین میتواند بار غیر ضروری را بر روی سرور شما وارد کند. تم هایی هستند که دارای فیچرهای بسیار زیاد ، جلوه های باکیفیت و افکت های فانتزی باشند که نیاز به کد داشته باشند. بسیاری از تم ها بهینه نیستند و عملکرد صفحات وب شما را کاهش میدهند.

یک تم ساده و سبک با ویژگی های ضروری انتخاب کنید. سپس اگر میخوهید که جلوه های بصری زیباتری را به صفحه خود اضافه کنید از css سفارشی استفاده کنید.

راه هایی برای افزایش سرعت سایت وردپرس
راه هایی برای افزایش سرعت سایت وردپرس

7- بهینه سازی تصاویر

تصاویر بزرگ یکی از دلایل کند شدن یک صفحه هستند. اندازه فایل های تصویری خود را تا حد امکان کاهش دهید بدون اینکه کیفیت شما کاهش پیدا کند. میتوانید فایل های تصویری را با استفاده از فتوشاپ یا نرم افزارهایی که دارید خروجی مناسب وب بگیرید. یا اینکه از ابزهای آنلاین مانند tinypng استفاده کنید. اگر تصاویر وب سایت شما زیاد است میتوانید از افزونه های مناسب برای بهینه سازی تصاویر کل سایت استفاده کنید.

8- تعویق بارگذاری محتوا با lazy load

اگر وردپرس شما دارای تصاویر زیادی است میتوانید از بارگذاری تنبل استفاده کنید. به جای رندر کامل همه تصاویر به صورت همزمان در اول بارگیری صفحه میتوانید فقط زمانی یک تصویر را بارگذاری کنید که کاربر اسکرول کرده است.

بارگذاری تنبل به کاربر این حس را میدهد که وب سایت شما سریع است زیرا در ابتدا محتوایی را میبیند که اسکرول کرده. شما علاوه بر تصویر و ویدیو میتوانید برای متون خود نیز از بارگذاری تنبل استفاده کنید.

9- ویدیوها را بر روی سرور میزبانی نکنید

ویدیوها یکی از منابع فشرده ای هستند که فضای زیادی را مصرف میکنند و میتوانند بارگذاری صفحه شما را تا حد زیادی کاهش دهند.

ویدیو راه بسیار خوبی برای جذب بازدیدکنندگان هستند بنابراین نباید آن ها به طور کلی کنار بگذارید. به جای قرار دادن ویدیو ها در کتابخانه رسانه از یک سرویس میزبانی Third-party منند youtube  استفاده کنید. ویدیو را در یک سایت دیگر آپلود کرده سپس کد امبد را در سایت خود بگذارید. کاربران همان ویدیو را مشاهده میکنند اما تجربه کاربری شما تا حد زیادی افزایش پیدا میکند.

آخرین مقالات مرتبط

شرکت آی تی او

تیم طراحی ایران تکنولوژی اوپریشن مفتخر است با تجربه 15 ساله در خدمت شما عزیزان باشد.ما با بهره بری از بهترین و باتجربه ترین تیم طراحی در تمام زمینه های دیجیتال مارکتینگ رزومه موفقی را با وجود مشکلات موجود فراهم سازیم.

تهران - اقدسیه - شمیران سنتر

دیره – نایف – روبه روی مرکز درمانی علی

hi]@ito-webdesign.com]

ارتباط با ما

تماس با ما

درباره ما

تماس با پشتیبانی

021-28423077

مجله ITO

مقالات

اخبار