مبحث سئو به سه دسته اصلی سئو فنی ، سئو داخلی و سئو خارجی تقسیم بندی میشود.
تمرکز سئو داخلی بیشتر بر روی محتوای صفحه است که به موتورهای جستجو اعلام میکند صفحه شما در مورد چه چیزی است. تمامی المان های صفحه اعم از تصاویر ، کلمات کلیدی ، توضیحات متا ، تگ ها ، URL ، لینک دهی ها و غیره باید به درستی انجام شوند تا یک صفحه سئو شود.
سئو خارجی به موتورهای جستجو اعلام میکند که سایت شما چقدر در میان افراد محبوب است. لینک هایی که وب سایت های دیگر به سایت شما میدهند اهمیت دارد. کمیت و کیفیت بک لینک ها میتوان باعث افزایش یا افت رتبه سایت شود.
سئو تکنیکال بخش سخت سئو است که باید سئوکار متخصص آن را مدیریت کند. هرچقدر که محتوای سایت خوب ، ظاهر سایت زیبا ولی اگر سئو فنی به درستی انجام نشود رتبه ای نخواهید گرفت. در واقع سئو تکنیکال پایه و اساس سایت شما را تشکیل میدهد.
دامنه شما آدرسی است که کاربران برای ورود به سایت شما استفاده میکنند بنابراین راه ارتباطی مهم با شما اسا. شما باید مشخص کنید که دامنه شما باید دارای www یا بدون آن در حالت پیش فرض باشد. دامنه ها به صورت دو نوع
https://www.domain.com
https://domain.com
نوشته میشوند که بر اساس ترجیحی که دارید باید تعریف کنید که کدام نوع نوشتار پیش فرض است که سایر نوع ها به پیش فرض اصلی ریدایرکت دائمی شوند. که اگر این اتفاق نیفتد باعث میشود که سایت شما چندین نسخه کپی داشته باشد که صدمه شدیدی به سئو خواهد زد.
SSL یا secure sockets layer یک لایه محافظتی بین وب سرور و مرورگر است که باعث بالا بردن امنیت وب سایت میشود. زمانی که کاربر درخواستی را ارسال یا دریافت میکند سایت شما کمتر در معرض هک شدن قرار میگیرد.
امروزه موتورهای جستجو به SSL توجه زیادی دارند و سایت های امن را در اولویت اصلی قرار میدهند. در واقع امروزه امن بودن سایت یکی از فاکتورهای رتبه بندی است. با فعال کردن SSL صفحات شما از http به https منتقل میشوند که البته باید بر روی درستی انجام آن نظارت داشته باشید. باید URL ها در نقشه سایت خود بروز رسانی کنید. تمامی تگ های canonical و hreflang باید به روز شوند. بدین منظور حتما سرچ کنسول خود را بررسی کنید.
آیا میدانید که کاربران چه مدت برای لود سایت شما صبر میکنند ؟ افزایش زمان بارگذاری از یک به پنج ثانیه نرخ پرش را تا 90 درصد افزایش میدهد. بنابراین بهبود زمان بارگذاری سایت را باید در اولویت های خود قرار دهید. زمان برگذاری نه تنها یک فاکتور برای تجربه کاربری و تبدیل است بلکه برای سئو سایت نیز بسیار اهمیت دارد.
در ابتدا تمام فایل های خود را فشرده سازی کنید. فشرده سازی اندازه تصاویر و همچنین فایل های HTML و CSS و جاوااسکریپت بسیار مهم است.
تغییر مسیر های 301 زمان بارگذاری را افزایش میدهند.
کدهای خود را کوتاه کنید. کدهای نامرتب میتواند بر سرعت سایت شما تاثیر منفی داشته باشد. هرچه کد کارآمدتر باشد صفحه سریع تر بارگذاری میشود.
از CDN میتوانید استفاده کنید که اطلاعات بین سرور و کاربر در مسافت های کوتاهتری رد و بدل شود.
پلاگین های زیاد و نامعتبر استفاده نکنید. این افزونه ها اغلب دارای آسیب های امنیتی هستند که بر رتبه سایت تاثیر منفی میگذارند. همیشه از حداقل پلاگین ها و بروزترین آن ها استفاده کنید.
استفاده از افزونه های کش باعث میشود که یک نسخه از سایت شما در مرورگر کاربر کش شود که زمان بارگذاری را بهبود میدد.
از شیوه بارگذاری ناهمزمان استفاده کنید. سرور باید در ابتدا اسکریپت های مهم را پردازش کند. برای مثال بیشتر مواردی که کاربر در ابتدا مشاهده میکند را آماده کرده و نمایش دهد. استفاده از async در اسکریپت ها میتواند سرعت را ببهود دهد. اگر میخواهید بدانید که بخش های مختلف سایت به چه صورتی لود میشوند میتوانید از ابزار page speed insight استفاده کنید.
ادامه دارد …..
تیم تولید محتوای ITO متشکل از متخصصان طراحی سایت ، سئو سایت و دیجیتال مارکتینگ است که همواره در تلاش هستند که مقالات مفیدی را برای بالا بردن اطلاعات شما عزیزان منتشر کنند.
تیم طراحی ایران تکنولوژی اوپریشن مفتخر است با تجربه 15 ساله در خدمت شما عزیزان باشد.ما با بهره بری از بهترین و باتحربه ترین تیم طراحی در تمام زمینه های دیجیتال مارکتینگ رزومه موفقی را با وجود مشکلات موجود فراهم سازیم.