این گزارش در منو ابزار URL inspection یا بازرسی آدرس صفحه است. این بخش گزارش مهمی از صفحه موردنظر شامل خزش ، ایندکس و غیره میدهد. شما از این طریق میتوانید تاریخ آخرین کرول صفحه ، نحوه نمایش در موبایل و خطاهای احتمالی را بررسی کنید.
یکی از قابلیت های مهم این بخش این است که به گوگل کمک میکند تا صفحه را سریع تر ایندکس کند. هر زمان که صفحه ای را منتشر کرده اید میتوانید به این بخش مراجعه کرده و آدرس را برای گوگل ارسال کنید و درخواست ایندکس را دهید. گزینه request indexing را بزنید. توجه کنید که اگر صفحه مورد دارای ایراد یا اشکالی باشد قبل از ارسال درخواست نیز ممکن است در این صفحه به شما نشان دهد. برای مثال برای این صفحه یک اعلانی را داده که page excluded noindex tag که میگوید صفحه مورد نظر دارای تگ noidex است که شما باید مراجعه کرده و تگ را index کنید. همچنین تاریح های آخرین کرول ، اجازه دسترسی کرول و سایر موارد ارائه شده است.
همچنین اگر صفحه ای را به تازگی ویرایش کرده اید میتوانید آدرس را دوباره به گوگل بفرستید و ایندکس مجدد را بزنید. برای مثال محتوای صفحه خود را آپدیت کرده و نیاز دارید که زودتر نتیجه تغییرات خود را ببیند این ابزار به شما کمک میکند. البته توجه کنید که وارد کردن URL در این بخش هر روز محدود به چند لینک است.
یکی از مهمترین امتیازهای این ابزار این است که میتوانید در بخش view crawled page سایت را از دید گوگل و کاربران به صورت لایو مشاهده کنید. که با کلیک بر روی آن یک پنجره باز میشود که شامل سه تب با عنوان های HTML , screenshot و more info است. در ادامه به هرکدام از این ها میپردازیم :
در پایین این تب شما میتوانید کد HTML رندر شده صفحه خود را ببینید. برای صفحه ای که تگ noindex خورده بود میتوانید از این بخش meta robots را مشاهده کنید.
این تب به شما اسکرین شات از صفحه موردنظر را میدهد. که با کلیک بر روی test live url میتوانید نمایش صفحه را از دید ربات های گوگل در موبایل را ببینید. اگر سایت شما دچار مشکلات نمایش در موبایل باشد در این پنجره میتوانید ملاحظه کنید.
در این تب شما اطلاعات فنی بیشتری در مورد سایت کسب خواهید کرد.
به شما نوع محتوای URL را مشان میدهد که اگر آدرس یک صفحه وب باشد text/html و اگر برای مثال یک فایل مانند pdf باشد به صورت application/pdf نشان داده میشود.
درخواست وضعیت HTTP را نشان میدهد. برای مثال 200 ، 404 و غیره. اگر بر روی آن کلیک کنید میتوانید http headers را مشاهده کنید.
به این بخش توجه کنید زمانی که بر روی آن کلیک میکنید میتوانید ببینید که چه تعداد از سورس فایل های شما لود شده است و چه تعداد نشده است. این سورس فایل ها میتواند شامل js , css , fonts باشد. اگر فایل ها به طور کامل لود نشوند باعث اشکال در کرول و ایندکس صفحه میشود.
در اینجا میتوانید اعلان های ضروری js را ببینید
در این بخش میتوانید ایرادات صفحه از لحاظ موبایل ، اسکیما و غیره را بررسی کنید. البته زمانی که صفحه حداقل یکبار ایندکس شده باشد این بخش برای شما نشان داده میشود.
زمانی آدرس صفحه در تمامی دستگاه های تلفن نمایش استانداری را داشته باشد پیام mobile friendy در اینجا نوشته میشود. اگر خطای مرتبط با ریسپانسیو بودن صفحه باشد به شما دو پیام زیر را میدهد.
Page is not mobile friendly : صفحه موردنظر برای تلفن ها بهینه سازی نشده است.
No data available : گوگل نمیتواند صفحه را در دستگاه های موبایل بخواند.
بعضی از خطاهایی که بعد از نمایش این پیام ها ظاهر میشود شامل موارد زیر است :
این مورد بیشتر به ساختار فایل های css و js شما مربوط میشود که با خطا رندر میشوند.
اگر گوگل ساختار اسکیما مناسبی را پیدا نکرده باشد مقداری را اینجا بازنمیگرداند. اسکیماهایی که در اینجا ممکن است نمایش پیدا کنند شامل موارد زیر هستند :
تیم تولید محتوای ITO متشکل از متخصصان طراحی سایت ، سئو سایت و دیجیتال مارکتینگ است که همواره در تلاش هستند که مقالات مفیدی را برای بالا بردن اطلاعات شما عزیزان منتشر کنند.
تیم طراحی ایران تکنولوژی اوپریشن مفتخر است با تجربه 15 ساله در خدمت شما عزیزان باشد.ما با بهره بری از بهترین و باتحربه ترین تیم طراحی در تمام زمینه های دیجیتال مارکتینگ رزومه موفقی را با وجود مشکلات موجود فراهم سازیم.