خطاهای سرچ کنسول گوگل

سرچ کنسول یکی از ابزارهای رایگان است که به شما کمک میکند تا بتوانید عملکرد سایت خود را از نظر سلامتی و سرعت مانیتور کنید تا بتوانید به راحتی در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوید. در ادامه لیستی از خطاهای سرچ کنسول آورده شده است که با بررسی این لیست میتوانید مشکل کرول و ایندکس صفحات سایت خود را برطرف کنید.

ارورهای بخش indexing

1. Indexed, though blocked by robots.txt

این خطا زمانی به وجود می آید که با وجود آن که بعضی از صفحات در robots.txt بلاک شده اند اما گوگل آن ها را ایندکس کرده است. اگر این به صورت دستی توسط شما انجام شده است که مشکلی نیست اما بهتر است که دسترسی ها را از طریق htaccess بگیرید. اگر این مورد غیر عمد بوده است شما میتوانید وارد فایل robots.txt خود شوید :
User-agent: *
Disallow: /
اگر با همچنین چیزی مواجه شده اید به این معنی است که جلوی دسترسی ربات ها را گرفته اید که با پاک کردن این قسمت این مورد برطرف میشود.

2. Submitted URL seems to be a Soft 404

در میان سرورها گاهی برای صفحاتی که وجود ندارند به اینکه کد 404 not found ارسال شود کد 200 ارسال میشود که خزنده های گوگل برای رفع این مشکل این صفحات را به عنوان soft 404 در نظر میگیرند.
رفع مشکل :
صفحاتی که دچار این خطا شده اند را پیدا کنید و اگر به اشتباه پاک شده اند آن ها را بازگردانی کنید.
اگر این صفحات برای شما مهم نیست ارور 404 یا 410 را بازگردانید که نشان داده شود دیگر نیستند.
اگر در سایت مپ هستند و نیاز ندارید آن ها را پاک کنید.
این آدرس ها را به آدرس معتبر اما مرتبط لینک دهید
یا اینکه شما به صورت اتفاقی دسترسی گوگل را به فایل های سیستمی مانند css و js و php گرفته اید.

3. Submitted URL has crawl issue

این خطا به این معنی است که این صفحات دارای مشکل کرول یا خزش هستند. بهترین کار در این موارد این است که بر روی inspect url کلیک کرده و دوباره به گوگل درخواست دهید که صفحات شما را کرول کند. یکی از علل این مشکل میتواند مربوط به این باشد که بعضی از منابع صفحات سایت مانند فایل های تصاویر و js و css به گونه ای هستند که به راحتی لود نمیشوند و ربات های گوگل در خوانایی آن ها دچار مشکل میشوند. مطابق تصویر اگر مراجعه کنید خواهید دید که تعدادی از سورس فایل های شما لود نشده است که باعث مشکل در کرول شده است.

4. Duplicate without user-selected canonical

این خطا زمانی است که گوگل آدرس های تکراری را پیدا میکند که توسط کاربر کنونیکال نشده است. گوگل این صفحات را ایندکس نمیکند و یک ورژنی از کنونیکال را درنظر میگیرد. بررسی کنید که به این صفحات نیاز دارید یا خیر که بر حسب آن میتوانید ارور 410 را درنظر بگیرید. اگر به این صفحات نیاز دارید میتوانید تگ کنونیکال برای آن ها تعریف کنید. یا اینکه برای اینکه کار شما راحت تر شود از تگ noindex استفاده کنید.

5. Crawled – currently not indexed

این خطا به این معنی است که گوگل این صفحات را کرول کرده اما آن ها را ایندکس نکرده است. این آدرس ها بعد از گذشت زمان برطرف میشوند. علت های بروز این خطا میتواند
محتوای تکراری و بی کیفیت در صفحات
ساختار لینک سازی داخلی نامناسب باشد.

6. Discovered – currently not indexed

علت بروز این خطا این است که گوگل از وجود این صفحات با خبر است اما آن ها را کرول نکرده است. در این مواقع باید پی به مشکل خزش سایت خود ببرید که یکی از علت های مهم آن مربوط به سرور و محدود بودن بودجه خزش است.

7. Indexed, not submitted in sitemap

بروز این خطا برای این است که گوگل آدرس هایی را که در سایت مپ نیستند را ایندکس کرده است. این بیشتر زمانی است که شما سایت مپ به گوگل ارائه نداده باشید یا اینکه صفحات مهم شما در آن موجود نباشد. اگرچه این موضوع بسیار بزرگ نیست اما بهتر است که سایت مپ ایجاد کنید.

8. Submitted URL marked ‘noindex

این یک ارور نیست اما نشان میهد که صفحه موردنظر که برای ایندکس شدن در سایت مپ قرار دارد دارای ویژگی noindex است. گوگل همیشه اعلام میکند که تا حد ممکن از تگ noindex استفاده نکنید. اگر این صفحات برای شما مهم هستند تگ noindex را بردارید در غیر این صورت مشکلی نیست. برای مثال بخش پروژه ها که شامل صفحات با کیفیتی نیستند را میتوانید noindex کنید

شرکت آی تی او

تیم طراحی ایران تکنولوژی اوپریشن مفتخر است با تجربه 15 ساله در خدمت شما عزیزان باشد.ما با بهره بری از بهترین و باتجربه ترین تیم طراحی در تمام زمینه های دیجیتال مارکتینگ رزومه موفقی را با وجود مشکلات موجود فراهم سازیم.

تهران - اقدسیه - شمیران سنتر

دیره – نایف – روبه روی مرکز درمانی علی

hi]@ito-webdesign.com]

ارتباط با ما

تماس با ما

درباره ما

تماس با پشتیبانی

09127371388

مجله ITO

مقالات

اخبار